در این مقاله از سایت پترو کیمیای آکام درباره سود پرک 98% توضیح دادیم همراه ما باشید.
تولید کننده سود پرک، شرکت یا کارخانه ای است که با استفاده از روش های متداول صنعتی، نسبت به تولید سود پرک در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی اقدام می نماید. تمام کارخانه های تولید کننده سود پرک، ملزم به رعایت استاندارد های بین المللی برای تهیه این ماده پرکاربرد می باشند. سود پرک یکی از مواد شیمیایی بسیار مهم در صنعت است.
تولید کننده سود پرک یا همان سود سوزآور اصل این محصول را در کیفیت عالی و قیمت مناسب تولید میکند تا به صورت گسترده تمام صنایع را پوشش دهد. در این شرایط سخت اقتصادی تولید کننده سود پرک نمیخواهد چرخ هیچ صنعتی به خاطر کمبود و یا نامرغوبی این ماده شیمیایی لنگ بزند.
یکی از شرکت های معتبر فروشنده سود پرک و انواع مواد شیمیایی، برای صنایع مختلف و کارخانجات داخلی، شرکت پتروآکام است. این شرکت بازرگانی، در زمینه فروش سود پرک از تولی جامد و مایع و انواع مواد شیمیایی دیگر، تاسیس شده است. این شرکت معتبر داخلی، اقدام به فروش سود پرک از تولید کنندگان سود پرک با قیمت عالی و کیفیت بی نظیر است که بسیاری از شرکت ها و صنایع و کارخانجات داخلی، با این شرکت قرار داد بسته و سود پرک خود را برای فروش بالاتر مواد شیمیایی خود، به این شرکت فروشنده سود پرک میدهند.
این شرکت بازرگانی، به دلیل فروش سود پرک با کیفیت بالا و قیمت مناسب، به یکی از شرکت های معتبر تبدیل شده است. مشتریان بسیاری برای خرید محصولات شیمیایی و سود پرک مورد نیاز خود با این شرکت همکاری می کنند. در این مقاله قصد داریم که شما را با سود پرک، کاربردهای این ماده شیمیایی و همچنین شرکت تولید کننده سود پرک پترو آکام بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
سود پرک دارای نام های دیگری از قبیل سود سوز آور، کاستیک سودا و ... است . سدیم هیدروکسید، نام علمی این ترکیب است . این ترکیب شیمیایی قوی دارای کاربرد های فراوانی در صنایع و کارخانجات تولیدی بوده که باعث شده است شرکت های تولید کننده سود پرک 98%، هرروزه تلاش خود را در جهت افزایش کیفیت این محصول پرکاربرد بیشتر کرده و به جذب مشتریان در زمینه فروشنده سود پرک تولیدی خود بپردازند.
امروزه شرکت های تولید کننده سود پرک زیادی در سراسر ایران و جهان، به کار تولید سود پرک روی آورده اند. این کار، علاوه بر داشتن سود کافی برای کارخانجات تولید کننده سود پرک، می تواند کشور را از ورود سود پرک بی نیاز کرده و میزان واردات این ماده شیمیایی حیاتی را به حداقل برساند.
شرکت های تولید کننده سود پرک 98% زیادی در سراسر ایران وجود دارند که در میان آن ها، شرکت تولید کننده سود پرک پتروآکام، یکی از معتبر ترین شرکت های تولید کننده سود پرک محسوب می شود.
تولید کننده سود پرک یا هیدروکسید سدیم با فرمول شیمیایی NaOH این محصول شناخته شده را در کیسههای مناسب لمینت دار عرضه می کند تا هیچگونه خللی در کیفت محصول پدید نیاید.
تولید کننده این محصول کاربردی که به نام تولید کننده کاستیک سودا هم شناخته میشود یکی از پرکاربردترین مواد شیمیایی را تولید میکند که بهطور گستردهای در صنایع مختلف کاربرد دارد. تولید کننده سود پرک محصول را طی واکنش الکترولیز سدیم کلرید (آب نمک) با چگالی 2.13 گرم بر سانتیمتر تولید می¬کند که بیبو بوده و خلوص آن 98 یا 99 درصد است.
دمای ذوب سود پرک تولیدشده 1388 هست که تولید کننده سود پرک برای تولید بسیاری از محصولات روزمره مانند آلومینیوم،کاغذ، تمیزکننده فر و صابون و موادهای شوینده قوی از آن استفاده می کند.
تولید کننده سود پرک را در گام اول الویت را برای صنایع کاغذسازی در نظر گرفته است؛ شاید عدهای از خوانندگان جوان باشند؛ تولید کننده سود پرک برای صنایع کاغذسازی محصولی عرضه می کند که در محلولی همراه با سولفید سدیم برای تیمار چوب استفاده میگردد.
تا بسیاری از موادی را که نمیخواهید حل کنید و سلولز نسبتاً خالص را برای تشکیل کاغذ داشته باشید. اگر شما دوست عزیز قصد ورود به صنعت بازیافت کاغذ رادارید که با توجه به شرایط کنونی که کاغذ گران است و بازیافت کار مناسبی است، بدانید هیدروکسید سدیم برای جدا کردن جوهر از الیاف کاغذ است که اجازه میدهد الیاف کاغذ دوباره استفاده شود.
تولید کننده سود پرک برای کمک به ضدعفونی و تمیز کردن در صنایع و انواع مواد شوینده به طور گسترده¬ای محصول تولید می کند. شاید به نظر نیاید اما تولید کننده سود پرک کمک اساسی را در این کرده است.
لازم به ذکر است که قدر این تولید کنندگان که در داخل کشور فعالیت می کنند را بدانیم، آن تولید کنندگان سعی و تلاش خود را انجام می دهند تا بتوانند محصولات را با استفاده از جدید ترین تکنولوژی ها محصولی با بهترین کیفیت و همچنین عملکرد بالا تولید کنند.
تولید کننده سود پرک خالص یک ماده جامد بلوری بیرنگ را برای شما عرضه میکند که در دمای 318 درجه سانتیگراد بدون تجزیه ذوب میشود. ما سعی داریم به عنوان تولید کننده سود پرک همیشه شرایط مشتری خود را در نظر بگیریم. در نظر تولید کننده سود پرک مهم این است که کارخانه ها، شرکت های داخلی در مرحله اول بتوانند این محصول را خریداری کنند، تولید کننده این محصول استاندارد های لازم برای تولید و تهیه این محصول را گرفته و رعایت می کند.
از کارهایی که تولید کننده سود پرک آن را انجام می دهد نتیجه مثبتی را به همراه داشته است بسته بندی محصول با بهترین شرایط و مواد است که خطرات را کاهش دهد.امید داریم ما به عنوان تولید کننده سود پرک محصول با کیفیتی عرضه کنیم تا در تولید محصولات موردنظر شما مطلوب عمل نماید.رضایت شما مشتریان عزیز باعث رضایت تولید کننده سود پرک می شود و ما و همکاران ما را در انجام فعالیت هایمان قوی تر می کند.
سیاست های شرکت های تولید کننده سود پرک، برای فروش بیشتر محصول خود
سود پرک دارای کاربرد های بسیاری در صنایع و کارخانه های تولیدی در سراسر کشور و جهان می باشد. صنایع و کارخانجات داخلی، برای تولید محصولات متنوع شیمیایی خود، به سود پرک به عنوان مواد اولیه نیاز دارند. لذا آن ها ناچار به خرید سود پرک از شرکت های تولید کننده سود پرک بوده تا یه این طریق سود پرک مورد نیاز خود را برای تولید محصولات خود تامین کنند.
یکی از مصارف پرکاربرد سود پرک، که تولید کننده سود پرک 98% برای فروش سود پرک خود به آن چشم دوخته است، استفاده از سود پرک در تولید خمیر کاغذ و کاغذ است. کارخانجات تولید کاغذ، برای تولید کاغذ خود، نیاز مبرم و متداوم به این ماده شیمیایی پرکاربرد داشته و به این دلیل است که آن ها با شرکت های تولید کننده سود پرک 98% ، قرار داد های بلند مدت امضا نموده تا سود پرک مورد نیاز خود را برای تولید کاغذ همواره فراهم ببینند.
یکی دیگر از کاربرد های مهم سود پرک که شرکت های تولید کننده سود پرک، روی فروش این محصول برای تولید آن سرمایه گذاری می کنند، استخراج آلومینیوم از سنگ بوکسیت و تولید و براق کردن آلومینیوم است.
سود پرک جهت استخراج آلومینیوم از این سنگ، مورد استفاده قرار گرفته و به یکی از مهم ترین اجزا در تولید و ساخت انواع ابزار آلات آلومینیومی تبدیل شده است. شرکت های تولید کننده سود پرک، امروزه در تلاشند که در رقابت با یکدیگر در تولید سود پرک 98% مرغوب و با کیفیت، گوی سبقت را از دیگر شرکت های تولید کننده سود پرک ربوده و به جذب مشتریان بیشتر و سود دهی بالاتر دست بزنند.
یکی دیگر از کاربرد های مهم این ماده، استفاده در صنایع تولید پارچه به منظور حفظ استحکام، سفید کردن، تمیز کاری و براقی پارچه ها می باشد. در این میان شرکت های تولید کننده سود پرک نیز در تلاش برای جذب مشتری در زمینه تولید پارچه، با بالا بردن کیفیت سود پرک 98% خود می باشند.
برای اطلاع از قیمت سود پرک به این صفحه مراجعه کنید.
سخن پایانی
در این مقاله سعی شد تا شما را با سود پرک، که یک ماده شیمیایی بسیار قوی با پیوند یونی است آشنا کنیم. همچنین کاربرد های این ماده شیمیایی را برای شما برشمردیم. کاربرد هایی که شرکت های تولید کننده سود پرک بر مبنای آن ها فعالیت های خود را تنظیم می کنند و در زمینه تولید سود پرک با بهترین کیفیت، و تلاش برای سود بیشتر و جا نماندن از رقبای خود از هر تلاشی فروگذار نمی کنند. همچنین از شرکت بازرگانی معتبر پتروآکام سخن به میان آوردیم که یکی از معتبر ترین شرکت ها در زمینه فروش سود پرک 98% می باشد. امید است که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.
نیاز به مشاوره دارید؟
بدون تردید با ما تماس بگیرید کارشناسان پترو آکام آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره در زمینه محصولات ، حمل ونقل ،ترانزیت و ترخیص کالا هستند
محصولات مشابه
کلر (پرکلرین)
پرفروشترین محصولات/پرکلرین | هیپو کلریت کلسیم
هیدروکسید سدیم (سود پرک)
سود | هیدروکسید سدیم/سود| هیدروکسیدسدیم
آهک هیدراته (هیدروکسید کلسیم)
آهک/پرفروشترین محصولات
اسید استیک
اسید استیک
اسید سولفوریک H2SO4
اسید سولفوریک
اسید کلریدریک
اسید کلریدریک
اسید نیتریک
اسید نیتریک
اکسید آهن
اکسید آهن
سولفات آلومینیوم
سولفات آلومینیوم
سیلیکاژل نارنجی
سولفور سدیم
سولفور سدیم
سود | هیدروکسید سدیم/سود مایع/سود| هیدروکسیدسدیم
هیپوکلریت سدیم
هیپوکلریت سدیم
گوگرد
گوگرد
اکسید آهن
اسید لاکتیک
اسید نیتریک
اسید فسفریک
خوراکی
سود پرک
پرفروشترین محصولات
اسید سولفوریک H2SO4
بنزوات سدیم
پلی آلومینیوم کلراید
اسید فرمیک
آهک هیدراته (هیدروکسید کلسیم)
اتانول
بوراکس
بوراکس
آهک|هیدراته|55%
آهک هیدراته
آهک|هیدراته|92%
آهک هیدراته
آهک|هیدراته|95%
آهک هیدراته/پرفروشترین محصولات
پرکلرین|کلر پارس
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|نیرو کلر
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|هندی|آکوآفیت|70%
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|هندی|آکوآفیت|65%
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|هندی|آکوآلایت|70%
پرفروشترین محصولات/پودر
سود پرک|نیرو کلر
سود پرک
پلی آمونیوم کلراید خوراکی
خوراکی
پلی آمونیوم کلراید خوراکی
پلی آمونیوم کلراید خوراکی
پلی آمونیوم کلراید صنعتی
صنعتی
مطالب مشابه
سود-پرک
27/شهریور/1395
نام صنعتی : سود پرک نام های دیگر : هیدروکسید سدیم با فرمول شیمیایی NaOH ، سود جامد پرک ، سودکاستیک ، کاستیک سودا سدیم هیدروکسید(Sodium hydroxide) یا کاستیک سودا (Caustic Soda) یا سود سوزآور با فرمول شیمیایی NaOH که با نام صنعتی سود پرک و همچنین با نام های دیگری مانند سود جامد پرک و سود کاستیک و کاستیک سودا نامیده میشود
مطالعه بیشتر
سولفات روی
سولفات روی
سولفات روی یک ترکیب غیرآلی با فرمول شیمیایی ZnSo4 می باشد.ماهیت سولفات روی به صورت سه هیدراته می باشد. سولفات روی یک جامد بیرنگی که منبع مشترک از یون های محلول روی می باشد.در این ماده به صورت بلورهای متنوع دارای 1، 6، 7 مولکول آب و یا نمک بدون آب وجود دارد. در میان اشکال متنوع سولفات روی ، در این میان سولفات روی هفت آبه یعنی7H2O و ZnSo4 دارای اهمیت خاصی می باشند.
مطالعه بیشتر
مقاله اسید-استیک
اسید استیک با فرمول شیمیایی (CH3COOH) که نام دیگر آن اسید اتانوئیک می باشد، مهم ترین اسید از سری اسیدهای کربوکسیلیک است. سرکه یک حلاّل رقیق (در حدود 5 درصد) که از اسید استیک بواسطه تخمیر شدن و اکسیداسیون کربوهیدرات طبیعی جدا شده است می باشد. نمک و استر تولید شده از اسید استیک ماده ای به نام "استات" می باشد. در گرید صنعتی، اسید استیک جهت تهیه استاتهای فلزی مورد استفاده در برخی از فرآیندهای چاپ قرار می گیرد. از وینیل استات(Vinyl acetate ) با فرمول شیمیایی C4H6O2 در تولید پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرد. از استات سلولز، در ساخت فیلم های عکاسی و منسوجات و استرهای آلی فرّار (مانند اتیل و بوتیل استات) به عنوان حلاّل رزین، رنگ، و لاک استفاده می گردند. از دیدگاه بیولوژیکی، اسید استیک عاملی مهم جهت سوخت و ساز بدن می باشد، این سوخت و ساز بصورت طبیعی در مایعات بدن و در آب میوه گیاهان رخ می دهد.
مطالعه بیشتر
تری پلی فسفات سدیم
تری پلی فسفات سدیم یک پلیمر معدنی چند شکلی می باشد این پلیمر سنتزی به عنوان ماده اولیه بسیار مهم در محصولات شوینده کاربرد درد . از تری پلی فسفات سدیم در نگهدارنده در غذاها نیز استفاده می شود. نام های دیگر تری پلی فسفات سدیم پنتاسدیم سالت یا اسید تری فسفریک می باشد. تری پلی فسفات کاملا بی خطر می باشد و برای سلامتی هیچ گونه ضرری ندارد . از تری پلی فسفات سدیم در تولید رنگ ها و محصولات سرامیکی استفاده می گردد.
مطالعه بیشتر
اسیداستیک-CH3COOH
اسید استیک (CH3COOH) که اسید اتانوئیک نیز نامیده می شود، مهم ترین اسید از سری اسیدهای کربوکسیلیک است. سرکه یک حلول رقیق (در حدود 5 درصد) مشتق شده از اسیداستیک بواسطه تخمیر و اکسیداسیون کربوهیدرات طبیعی می باشد. نمک، استر، و یا آسیلال تولید شده از اسیداستیک "استات" نامیده می شود. در گرید صنعتی، اسیداستیک جهت تهیه استاتهای فلزی مورد استفاده در برخی از فرآیندهای چاپ استفاده می شود; وینیل استات در تولید پلاستیک; استات سلولز، در ساخت فیلم های عکاسی و منسوجات و استرهای آلی فرار (مانند اتیل و بوتیل استات) بصورت گسترده ای به عنوان حلال رزین، رنگ، و لاک استفاده می گردند. از نقطه نظر بیولوژیکی، اسیداستیک عاملی مهم جهت انجام گرفتن سوخت و ساز بدن می باشد، این سوخت و ساز بصورت طبیعی در مایعات بدن و در آب میوه گیاهان رخ می دهد.
مطالعه بیشتر
خواص فیزیکی و شیمیایی اسید نیتریک
اسید نیتریک یکی از اسیدهای رایج در صنعت مواد شیمیایی است که در بسیاری از واکنش ها شرکت می کند و اغلب به عنوان یک اکسنده قوی به کار می رود. به طور طبیعی، این اسید، بی رنگ و شفاف است اما در مواردی که غلظت آن بیشتر باشد، محلول اسیدی به رنگ زرد کم رنگ مشاهده می شود. اسید نیتریک به عنوان یک اسید قوی یا خاصیت خورندگی شناخته می شود بنابراین کسانی که در آزمایشگاه های تحقیقاتی و یا صنایع مختلف با این ماده سروکار دارند باید در حین کار با اسید، تمام موارد ایمنی را رعایت کنند.
مطالعه بیشتر
اسید کلریدریک
اسید کلریدریک، یک اسید معدنی بسیار قوی است که خاصیت خورندگی بالایی دارد. این اسید با نام های متداول جوهر نمک، هیدروکلریک اسید و هیدروژن کلراید نیز در صنایع شیمیایی معروف هستند. یک اتم کلر و یک اتم هیدروژن در ساختمان مولکولی این ترکیب شیمیایی وجود دارند و معمولاً با درصد خلوص متفاوت، 30 تا 37% در بازار به فروش می رسد. نکته بسیار مهم در مورد اسید کلریدریک، بخارات حاوی گاز کلر است که از ظرف حاوی آن متصاعد می شود.
مطالعه بیشتر
خواص شیمیایی و فیزیکی اسید سیتریک
اسید سیتریک، یک اسید آلی ضعیف است که در ساختار مولکولی آن تعداد 6 اتم کربن، 8 اتم هیدروژن و 7 اتم اکسیژن وجود دارد. جالب است بدانید برخلاف تصور برخی افراد، این اسید یکی از اسیدهای شیمیایی است در در گرید صنعتی و خوراکی به حالت جامد مورد استفاده قرار می گیرد. اسید طبیعی موجود در برخی میوه ها مانند مرکبات، از اسید سیتریک تشکیل شده است.
مطالعه بیشتر
اسید فسفریک خوراکی
اسید فسفریک خوراکی، یکی از مواد شیمیایی است که در صنعت مواد غذایی برای اهداف مختلف به کار می رود. به طور کلی اسید فسفریک در دو گرید صنعتی و خوراکی در بازار به فروش می رسد که تنها نوع خوراکی این اسید باید در صنایع غذایی، نوشیدنی ها و انواع شیرینی و کیک استفاده شود. فسفریک اسید خوراکی معمولاً با درصد خلوص 85% برای صنایع غذایی به کار می رود و وظیفه آن، تنظیم میزان PH محلول ها در انواع غذاها و نوشیدنی ها است. همان طور که می دانید سلامت و بهداشت انواع مواد غذایی که در صنایع تولید می شوند، مهم ترین مسأله است به همین منظور، انتخاب مواد شیمیایی مرغوب و مراقبت و توجه شدید نسبت به حمل و نقل و بارگیری مواد اولیه نظیر اسید فسفریک خوراکی، ضروری است. توصیه می کنیم مواد شیمیایی با گرید خوراکی را از معتبرترین شرکت های بازرگانی مواد شیمیایی تهیه کنید.
مطالعه بیشتر
خواص شیمیایی، فیزیکی اسید استیک
اسید استیک، نوعی اسید آلی است که به شکل مایع بی رنگ وجود دارد و در صنایع مختلف از آن استفاده می شود. در ساختار مولکولی استیک اسید، اتم های کربن، هیدروژن و اکسیژن وجود دارند؛ در حقیقت این ترکیب شیمیایی، یک نوع کربوکسیلیک اسید بسیار ساده است. در بازار مواد شیمیایی، این ترکیب با نام های متداول اسید استیک گلاسیال و اتانوئیک اسید نیز شناخته می شود. البته کار کردن با استیک اسید گلاسیال با غلظت بالا به احتیاط بیشتری نیاز دارد زیرا در صورت تماس با پوست دست، به شدت التهاب و سوزش ایجاد می کند. جالب است بدانید ماده خوراکی سرکه، بیش از 4% حاوی اتانوئیک اسید است که با مقادیر معینی آب مخلوط شده و دارای طعم، رنگ و بوی بسیار تند می باشد.
مطالعه بیشتر
خواص فیزیکی، شیمیایی و کاربردهای بوراکس
بوراکس در حالت های هیدراته مختلف، جرم مولکولی متفاوتی دارد؛ جرم این جامد در حالت دکا هیدراته برابر با 38/381 و در حالت یک هیدراته برابر با 22/201 گرم بر مول است. چگالی ترکیب شیمیایی سدیم بورات برابر با 73/1 گرم بر سانتی متر مکعب است. این ماده در دمای 743 درجه سانتی گراد ذوب می شود و در دمای 1575 درجه سانتی گراد می جوشد. ترکیبات شیمیایی مختلف را می توان با این ماده سنتز کرد؛ سدیم آلومینات و سدیم گالات، دو آنیون مشتق شده از بوراکس هستند و ترکیب پتاسیم تترا بورات، کاتیونی است که از این ماده سنتز می شود.
مطالعه بیشتر
خواص فیزیکی، شیمیایی کربنات سدیم
کربنات سدیم، نمک اسید کربنیک و یکی از رایج ترین نمک های شیمیایی در صنعت است. این ترکیب با نام های متداول خاکستر سودا، کریستال های سودا و در حالت تک آبه به شکل کربنات های کریستاله شناخته می شوند. این نمک کربناته در آب، محلول است. کربنات سدیم به شکل پودر جامد سفید رنگ و بدون بو است که می تواند رطوبت هوا را جذب کند. محلول آبی این نمک معدنی دارای خاصیت قلیایی است. کربنات سدیم به عنوان یک ماده نرم کننده آب های با سختی بالا مورد استفاده قرار می گیرد. آب سخت، به آبی اطلاق می شود که حاوی درصد بالایی از یون های کلسیم و منیزیم است.
مطالعه بیشتر
کربنات سدیم سبک
کربنات سدیم سبک در دمای 851 درجه سانتی گراد ذوب می شود؛ با حرارت دادن این ماده، فرآیند تجزیه شدن آغاز می شود، به همین دلیل است که تعیین نقطه جوش برای آن امکان پذیر نیست. سدیم کربنات سبک، یک نمک معدنی است بنابراین مسأله فشار بخار برای آن کمتر مورد توجه قرار دارد. این پودر سفید رنگ در آب محلول است و حلالیت آن با افزایش دما، افزایش پیدا می کند.
مطالعه بیشتر