در این مقاله از سایت پترو کیمیای آکام درباره فروش آهک توضیح دادیم همراه ما باشید.
آهک و ترکیبات مبتنی بر ساختار آهکی جزو مواد پر مصرف در صنایع کشاورزی هستند. نوع خاصی از این ماده با عنوان تولید کننده آهک کشاورزی در بازار شناخته می شود که مخصوص افزودن به خاک های زراعی و محصولات گلخانه ای تولید شده است. آهک کشاورزی عمدتاً قادر است میزان اسیدیته خاک را تا مرز خنثی شدن افزایش دهد. البته تنظیم PH خاک، تنها یکی از وظایف آهک است.
در گذشته در ساختمان سازی و ساختن انواع بناها در شهرها و روستاها تنها مواد و مصالح ساختمانی که از آن ها استفاده می شده است، آهک بوده است .پس از جنگ جهانی دوم در کشورهای صنعتی هم از آهک استفاده های زیادی می شد .به عنوان مثال از کاربرد های این ماده شیمیایی در کشور های صنعتی اروپایی می توان به استفاده از آن در پی سازی راه و جلوگیری از گسترش گیاه ها به دامنه های راه ها و خیابان ها و همچنین برای جلوگیری از روییدن گیاه در بستر آب ها استفاده می شده است. از شفته آهکی یا ملات دوغاب آهک و خاک برای پی سازی و همچنین برای سد سازی و آب بندی استفاده می شود .
رسد.
اگر گرد بلور این ماده شیمیایی را به آب اضافه کنند پس از مدتی با حالت انفجار مانندی با آب ترکیب می شود .زمانی که گرد آهک را در دمای ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ درجه سانتیگراد نگه دارند، دانه های آن به هم دیگر می چسبند و بلور می شوند و کم کم دانه های بلور درشت و درشت تر می شوند .
آهک یا کلسیم اکسید ماده ای معدنی، رسوبی است که از ترکیبات کلسیم دار ساخته شده است. کلسیم اکسید را با فرمول شیمیایی CaO می شناسند. از تولید کننده آهک در قرون و دوران باستان استفاده های زیادی در زمینه هایی همچون ساخت انواع بنا و برای اتصال ستون ها به هم استفاده می شد.این ماده پودری سفید رنگ است که پس از پخته شدن به سنگ آهک تبدیل می شود پخت این ماده در ساختار بسیار مهم است یعنی هرچه دما در هنگام پخت زیاد باشد لایه رویی این ماده نازک تر می شود و جذب آب را آرام تر انجام می دهد.
تاریخچه :
آهک جز اولین موادی است که در ساختمان سازی استفاده شد. در دوران باستان مصریان از این ماده در ساختمان سازی و بعد ها در ایران برای ساخت بنا و پل ها استفاده می شد.این ماده بیشتر خاصیت آب گیری و جذب آب را دارد و به دلیل اینکه از ورود آب جلوگیری می کرد از این ماده استفاده می کردند. و بعد ها با ساخت کوره ها و پختن آن سیمان کشف شد چون مواد اولیه سیمان را این ماده تشکیل می دهد.
چرب: این ماده چهار درصد ناخالصی دارد و یکی از ویژگی های آن این است که آب به آن نفوذ پیدا کند، باز می شود.
کم قوه: آهکی است که حدود 75 درصد آن را کربنات کلسیم تشکیل می دهد. از خصوصیات این ماده با کیفیت به کندی باز شدن آن است و در معرض هوا به آرامی سفت می شود.
آبی: آهکی که بیش از 20 درصد اکسید منیزیم دارد.
از ویژگی های این محصول این است که دور از هوا و حتی در آب نیز به آهستگی سفت می شود و در تماس با آب زود باز و شکفته می شود به طور کلی این نوع ماده حد وسط همه ی آهک ها می باشد.
آهک زنده بسته به مقدار کربنات کلسیم موجود در آن به دو دسته تقسیم می شوند :
در آهک پر مایه بیش از ۹۰ درصد از وزن آن را کربنات کلسیم تشکیل میدهد .
هرگاه کربنات کلسیم موجود در تولید کننده آهک به میزان کمتر از ۷۵ درصد وزن آن باشد به آن آهک کم مایه گفته می شود .
هر گاه بر روی اکسید کلسیم آب بریزد بر اثر عملیات شیمیایی با آب ایجاد یک ن گرما می کند که موجب تبخیر بخشی از آب می شود و این ماده شی بر اثر جذب آب متورم و بزرگ شده و به شکل گرد و به رنگ سفید یا خاکستری در می آید که به آن در اصطلاح آهک مرده گویند و هر گاه به این ماده آب اضافه شود به شیر آهک تبدیل می شود و اگر آن را صاف کنیم یا در صافی قرار دهیم محلول هیدروکسید سدیم به وجود می آید که رنگ آن خاکستری و اندکی تیره می باشد و در اصطلاح به آن آب آهک گویند. این عنصر کاربرد های زیادی در صنایع شیمیایی دارد مثلا در تهیه پرکلرین، هیدروکسید فلزات، هیدروکسید سدیم، آمونیاک و به ویژه در استخراج منیزیم و بسیاری از فلزات از دریا و کف دریا کاربرد فراوانی دارد.
پیشنهاد مطالعه : آهک هیدراته
● حرارت، اگر به آهک آب اضافه شود از خود انرژی گرمایی آزاد و تولید می کند
● اکسید کلسیم یکی از اجزای مهم سیمان است
● این ماده در بنا سازی و ساختمان سازی کاربرد زیادی دارد
● استفاده از آهک در صنعت آسفالت برای بالا رفتن مقاومت در مقابل آب
● از اکسید کلسیم در صنایع کاغذ سازی برای بازیافت کاغذ ها استفاده می شود
● پر کردن درز ها و سوراخ ها و جلوگیری از نفوذ آب کاربرد فراوانی دارد
● این ماده در کارخانه قند و شکر برای تصفیه چغندر قند و نیشکر بسیار کاربرد دارد
● این ماده نیز در صنایع دارو سازی برای تولید دارو و انواع قرص به کار می رود
کوره ایستاده از انواع کوره هایی است که برای تامین نیاز های کارخانه هایی همچون کارخانه قند استفاده می شد و در آن سنگ آهک از بالا ریخته می شد و مواد پخته شده از ته کوره تخلیه می شدند.
در هنگام اضافه کردن آب به آهک در طی فرایند هیدراته شدن آن انرژی گرمایی زیادی آزاد می شود که می توان از این انرژی گرمایی استفاده کرد.
زمانی که این ماده شیمیایی تا دمای ۲۴۰۰ درجه سانتیگراد حرارت ببیند، نوعی درخشش از خود بروز می دهد. این درخشش تا قبل از اختراع الکتریسیته بسیار کاربرد داشته است و از نور آن استفاده می شده است.
اکسید کلسیم یکی از ضروری ترین و مهمترین اجزا در تولید سیمان در کارخانه های سیمان می باشد. لذا استفاده از این ماده در صنعت مهمی چون سنعت تولید سیمان نیز بسیار کاربرد دارد.
در تولید بیودیزل یا سوخت زیستی این ماده پر کاربرد به عنوان یک قلیا کاربرد دارد .
استفاده از آهک و ماده دیگری به نام فنل فتالئین در منابع ذخیره آب در پتروشیمی ها برای تشخیص ph آب بسیار پر کاربرد است .
از اکسید کلسیم در صنایع کاغذ سازی برای بازیافت هیدروکسید سدیم از کربنات سدیم استفاده می شود.
بسیاری از پیشینیان و ایرانیان باستان برای ساختن بناها و ساختمان های خود از گچ با پایه های آهکی استفاده می کردند .بناهایی که هم اکنون و پس از گذشت سال ها و قرن ها هنوز پا برجا و دست نخورده باقی مانده اند. این موضوع حاکی از استحکام بسیار زیاد گچ با پایه های آهکی در ساختن بناها است .
از اکسید کلسیم در فرایندی تحت عنوان گوگرد زدایی گاز دودکش استفاده می شود .در این فرایند دی اکسید گوگرد از اگزوز در فرآیندی معروف به گوگرد زدایی حذف می شود
برای اطلاعات بیشتر درباره فروش آهک با کارشناسان ما تماس بگیرید.
نیاز به مشاوره دارید؟
بدون تردید با ما تماس بگیرید کارشناسان پترو آکام آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره در زمینه محصولات ، حمل ونقل ،ترانزیت و ترخیص کالا هستند
محصولات مشابه
کلر (پرکلرین)
پرفروشترین محصولات/پرکلرین | هیپو کلریت کلسیم
هیدروکسید سدیم (سود پرک)
سود | هیدروکسید سدیم/سود| هیدروکسیدسدیم
آهک هیدراته (هیدروکسید کلسیم)
آهک/پرفروشترین محصولات
اسید استیک
اسید استیک
اسید سولفوریک H2SO4
اسید سولفوریک
اسید کلریدریک
اسید کلریدریک
اسید نیتریک
اسید نیتریک
اکسید آهن
اکسید آهن
سولفات آلومینیوم
سولفات آلومینیوم
سیلیکاژل نارنجی
سولفور سدیم
سولفور سدیم
سود | هیدروکسید سدیم/سود مایع/سود| هیدروکسیدسدیم
هیپوکلریت سدیم
هیپوکلریت سدیم
گوگرد
گوگرد
اکسید آهن
اسید لاکتیک
اسید نیتریک
اسید فسفریک
خوراکی
سود پرک
پرفروشترین محصولات
اسید سولفوریک H2SO4
بنزوات سدیم
پلی آلومینیوم کلراید
اسید فرمیک
آهک هیدراته (هیدروکسید کلسیم)
اتانول
بوراکس
بوراکس
آهک|هیدراته|55%
آهک هیدراته
آهک|هیدراته|92%
آهک هیدراته
آهک|هیدراته|95%
آهک هیدراته/پرفروشترین محصولات
پرکلرین|کلر پارس
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|نیرو کلر
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|هندی|آکوآفیت|70%
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|هندی|آکوآفیت|65%
پرفروشترین محصولات/پودر
پرکلرین|هندی|آکوآلایت|70%
پرفروشترین محصولات/پودر
سود پرک|نیرو کلر
سود پرک
پلی آمونیوم کلراید خوراکی
خوراکی
پلی آمونیوم کلراید خوراکی
پلی آمونیوم کلراید خوراکی
پلی آمونیوم کلراید صنعتی
صنعتی
مطالب مشابه
سود-پرک
27/شهریور/1395
نام صنعتی : سود پرک نام های دیگر : هیدروکسید سدیم با فرمول شیمیایی NaOH ، سود جامد پرک ، سودکاستیک ، کاستیک سودا سدیم هیدروکسید(Sodium hydroxide) یا کاستیک سودا (Caustic Soda) یا سود سوزآور با فرمول شیمیایی NaOH که با نام صنعتی سود پرک و همچنین با نام های دیگری مانند سود جامد پرک و سود کاستیک و کاستیک سودا نامیده میشود
مطالعه بیشتر
سولفات روی
سولفات روی
سولفات روی یک ترکیب غیرآلی با فرمول شیمیایی ZnSo4 می باشد.ماهیت سولفات روی به صورت سه هیدراته می باشد. سولفات روی یک جامد بیرنگی که منبع مشترک از یون های محلول روی می باشد.در این ماده به صورت بلورهای متنوع دارای 1، 6، 7 مولکول آب و یا نمک بدون آب وجود دارد. در میان اشکال متنوع سولفات روی ، در این میان سولفات روی هفت آبه یعنی7H2O و ZnSo4 دارای اهمیت خاصی می باشند.
مطالعه بیشتر
مقاله اسید-استیک
اسید استیک با فرمول شیمیایی (CH3COOH) که نام دیگر آن اسید اتانوئیک می باشد، مهم ترین اسید از سری اسیدهای کربوکسیلیک است. سرکه یک حلاّل رقیق (در حدود 5 درصد) که از اسید استیک بواسطه تخمیر شدن و اکسیداسیون کربوهیدرات طبیعی جدا شده است می باشد. نمک و استر تولید شده از اسید استیک ماده ای به نام "استات" می باشد. در گرید صنعتی، اسید استیک جهت تهیه استاتهای فلزی مورد استفاده در برخی از فرآیندهای چاپ قرار می گیرد. از وینیل استات(Vinyl acetate ) با فرمول شیمیایی C4H6O2 در تولید پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرد. از استات سلولز، در ساخت فیلم های عکاسی و منسوجات و استرهای آلی فرّار (مانند اتیل و بوتیل استات) به عنوان حلاّل رزین، رنگ، و لاک استفاده می گردند. از دیدگاه بیولوژیکی، اسید استیک عاملی مهم جهت سوخت و ساز بدن می باشد، این سوخت و ساز بصورت طبیعی در مایعات بدن و در آب میوه گیاهان رخ می دهد.
مطالعه بیشتر
تری پلی فسفات سدیم
تری پلی فسفات سدیم یک پلیمر معدنی چند شکلی می باشد این پلیمر سنتزی به عنوان ماده اولیه بسیار مهم در محصولات شوینده کاربرد درد . از تری پلی فسفات سدیم در نگهدارنده در غذاها نیز استفاده می شود. نام های دیگر تری پلی فسفات سدیم پنتاسدیم سالت یا اسید تری فسفریک می باشد. تری پلی فسفات کاملا بی خطر می باشد و برای سلامتی هیچ گونه ضرری ندارد . از تری پلی فسفات سدیم در تولید رنگ ها و محصولات سرامیکی استفاده می گردد.
مطالعه بیشتر
اسیداستیک-CH3COOH
اسید استیک (CH3COOH) که اسید اتانوئیک نیز نامیده می شود، مهم ترین اسید از سری اسیدهای کربوکسیلیک است. سرکه یک حلول رقیق (در حدود 5 درصد) مشتق شده از اسیداستیک بواسطه تخمیر و اکسیداسیون کربوهیدرات طبیعی می باشد. نمک، استر، و یا آسیلال تولید شده از اسیداستیک "استات" نامیده می شود. در گرید صنعتی، اسیداستیک جهت تهیه استاتهای فلزی مورد استفاده در برخی از فرآیندهای چاپ استفاده می شود; وینیل استات در تولید پلاستیک; استات سلولز، در ساخت فیلم های عکاسی و منسوجات و استرهای آلی فرار (مانند اتیل و بوتیل استات) بصورت گسترده ای به عنوان حلال رزین، رنگ، و لاک استفاده می گردند. از نقطه نظر بیولوژیکی، اسیداستیک عاملی مهم جهت انجام گرفتن سوخت و ساز بدن می باشد، این سوخت و ساز بصورت طبیعی در مایعات بدن و در آب میوه گیاهان رخ می دهد.
مطالعه بیشتر
خواص فیزیکی و شیمیایی اسید نیتریک
اسید نیتریک یکی از اسیدهای رایج در صنعت مواد شیمیایی است که در بسیاری از واکنش ها شرکت می کند و اغلب به عنوان یک اکسنده قوی به کار می رود. به طور طبیعی، این اسید، بی رنگ و شفاف است اما در مواردی که غلظت آن بیشتر باشد، محلول اسیدی به رنگ زرد کم رنگ مشاهده می شود. اسید نیتریک به عنوان یک اسید قوی یا خاصیت خورندگی شناخته می شود بنابراین کسانی که در آزمایشگاه های تحقیقاتی و یا صنایع مختلف با این ماده سروکار دارند باید در حین کار با اسید، تمام موارد ایمنی را رعایت کنند.
مطالعه بیشتر
اسید کلریدریک
اسید کلریدریک، یک اسید معدنی بسیار قوی است که خاصیت خورندگی بالایی دارد. این اسید با نام های متداول جوهر نمک، هیدروکلریک اسید و هیدروژن کلراید نیز در صنایع شیمیایی معروف هستند. یک اتم کلر و یک اتم هیدروژن در ساختمان مولکولی این ترکیب شیمیایی وجود دارند و معمولاً با درصد خلوص متفاوت، 30 تا 37% در بازار به فروش می رسد. نکته بسیار مهم در مورد اسید کلریدریک، بخارات حاوی گاز کلر است که از ظرف حاوی آن متصاعد می شود.
مطالعه بیشتر
خواص شیمیایی و فیزیکی اسید سیتریک
اسید سیتریک، یک اسید آلی ضعیف است که در ساختار مولکولی آن تعداد 6 اتم کربن، 8 اتم هیدروژن و 7 اتم اکسیژن وجود دارد. جالب است بدانید برخلاف تصور برخی افراد، این اسید یکی از اسیدهای شیمیایی است در در گرید صنعتی و خوراکی به حالت جامد مورد استفاده قرار می گیرد. اسید طبیعی موجود در برخی میوه ها مانند مرکبات، از اسید سیتریک تشکیل شده است.
مطالعه بیشتر
اسید فسفریک خوراکی
اسید فسفریک خوراکی، یکی از مواد شیمیایی است که در صنعت مواد غذایی برای اهداف مختلف به کار می رود. به طور کلی اسید فسفریک در دو گرید صنعتی و خوراکی در بازار به فروش می رسد که تنها نوع خوراکی این اسید باید در صنایع غذایی، نوشیدنی ها و انواع شیرینی و کیک استفاده شود. فسفریک اسید خوراکی معمولاً با درصد خلوص 85% برای صنایع غذایی به کار می رود و وظیفه آن، تنظیم میزان PH محلول ها در انواع غذاها و نوشیدنی ها است. همان طور که می دانید سلامت و بهداشت انواع مواد غذایی که در صنایع تولید می شوند، مهم ترین مسأله است به همین منظور، انتخاب مواد شیمیایی مرغوب و مراقبت و توجه شدید نسبت به حمل و نقل و بارگیری مواد اولیه نظیر اسید فسفریک خوراکی، ضروری است. توصیه می کنیم مواد شیمیایی با گرید خوراکی را از معتبرترین شرکت های بازرگانی مواد شیمیایی تهیه کنید.
مطالعه بیشتر
خواص شیمیایی، فیزیکی اسید استیک
اسید استیک، نوعی اسید آلی است که به شکل مایع بی رنگ وجود دارد و در صنایع مختلف از آن استفاده می شود. در ساختار مولکولی استیک اسید، اتم های کربن، هیدروژن و اکسیژن وجود دارند؛ در حقیقت این ترکیب شیمیایی، یک نوع کربوکسیلیک اسید بسیار ساده است. در بازار مواد شیمیایی، این ترکیب با نام های متداول اسید استیک گلاسیال و اتانوئیک اسید نیز شناخته می شود. البته کار کردن با استیک اسید گلاسیال با غلظت بالا به احتیاط بیشتری نیاز دارد زیرا در صورت تماس با پوست دست، به شدت التهاب و سوزش ایجاد می کند. جالب است بدانید ماده خوراکی سرکه، بیش از 4% حاوی اتانوئیک اسید است که با مقادیر معینی آب مخلوط شده و دارای طعم، رنگ و بوی بسیار تند می باشد.
مطالعه بیشتر
خواص فیزیکی، شیمیایی و کاربردهای بوراکس
بوراکس در حالت های هیدراته مختلف، جرم مولکولی متفاوتی دارد؛ جرم این جامد در حالت دکا هیدراته برابر با 38/381 و در حالت یک هیدراته برابر با 22/201 گرم بر مول است. چگالی ترکیب شیمیایی سدیم بورات برابر با 73/1 گرم بر سانتی متر مکعب است. این ماده در دمای 743 درجه سانتی گراد ذوب می شود و در دمای 1575 درجه سانتی گراد می جوشد. ترکیبات شیمیایی مختلف را می توان با این ماده سنتز کرد؛ سدیم آلومینات و سدیم گالات، دو آنیون مشتق شده از بوراکس هستند و ترکیب پتاسیم تترا بورات، کاتیونی است که از این ماده سنتز می شود.
مطالعه بیشتر
خواص فیزیکی، شیمیایی کربنات سدیم
کربنات سدیم، نمک اسید کربنیک و یکی از رایج ترین نمک های شیمیایی در صنعت است. این ترکیب با نام های متداول خاکستر سودا، کریستال های سودا و در حالت تک آبه به شکل کربنات های کریستاله شناخته می شوند. این نمک کربناته در آب، محلول است. کربنات سدیم به شکل پودر جامد سفید رنگ و بدون بو است که می تواند رطوبت هوا را جذب کند. محلول آبی این نمک معدنی دارای خاصیت قلیایی است. کربنات سدیم به عنوان یک ماده نرم کننده آب های با سختی بالا مورد استفاده قرار می گیرد. آب سخت، به آبی اطلاق می شود که حاوی درصد بالایی از یون های کلسیم و منیزیم است.
مطالعه بیشتر
کربنات سدیم سبک
کربنات سدیم سبک در دمای 851 درجه سانتی گراد ذوب می شود؛ با حرارت دادن این ماده، فرآیند تجزیه شدن آغاز می شود، به همین دلیل است که تعیین نقطه جوش برای آن امکان پذیر نیست. سدیم کربنات سبک، یک نمک معدنی است بنابراین مسأله فشار بخار برای آن کمتر مورد توجه قرار دارد. این پودر سفید رنگ در آب محلول است و حلالیت آن با افزایش دما، افزایش پیدا می کند.
مطالعه بیشتر